Nulle Part Ailleurs
13,520

Deze zaak met de sfeer van een oude bistro viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Om te genieten van de traditionele keuken van chef Frédéric Corman is het verstandig om te reserveren, habitués weten dat inmiddels. Op de bistrokaart staan vooral streekgerechten, terwijl de restaurantkaart meer moderne creaties telt, zonder de basis te verloochenen. Zo worden gebakken langoustines voorgesteld met een Thaise bouillon met citroengras en krokantje van grijze garnalen met soja. Een leuke culinaire stop in de vallei van Eaux Vives.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 11:00-14:00 — Gesloten
Vrijdag 11:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 11:00-14:00 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

La Malterie

1320

Ferme des 4 Saisons

1320

Le Tri-Marrants

1320