In Nova 2.0 in de Collegestraat heeft het jonge ondernemerskoppel chef Guy De Jonghe en partner en gastvrouw Tineke Maerevoet het opnieuw aangedurfd zichzelf te heruitvinden in een nieuw pand. En wel met een open keuken die de liefde voor het vak en koken pur sang uitschreeuwt. We starten laagdrempelig met vers afgebakken focaccia met drie smaakvolle dips waaronder rillette van vis met toets van citroen en kappertjes. Langoustine is kort gegrild op open houtskoolvuur en verdwijnt nadien in de rookoven. Daarbij serveert de chef schuimige saus op basis van schaaldieren. Belgische entrecote is netjes geschroeid en saignant gebakken en komt met frisse tabouleh, gegrilde groenten, chimichurri en huisbereide lookboter. Chef Guy De Jonghe is een talent en verdient met de nieuwe Nova twee koksmutsen.
zondag lunch:
22/9, 27/10, 24/11, 29/12, 5/1/25
Allerheiligen:
zondagavond 10/11