Back to search results

Nathan
14,520

Restaurant Nathan onderging vorig jaar reeds een volledige transformatie en dit zet zich nu ook letterlijk voort in het bord. Het warm en stijlvol gestyleerde restaurant ademt rust uit en dat doen ook de smaakvolle gerechten van chef Nathan Van Echelpoel. Zoals een stukje staartvis in combinatie met aardappeltexturen. Een mini aardappeltje gebracht zoals een gnocchi met smeuïge vulling en afgewerkt met handgepelde garnalen en jus van vadouvan. Gerst in combinatie met trompet de la mort vormt de basis voor perfect gebakken filet van wilde eend. Gebakken lotuswortel als garnituur en een jus van de eend met timut peper brengen lengte aan de bereiding. Ook in het zoete register toont de chef zich. Een crémeux van chocolade met nootmuskaat komt met een crumble van chocolade, zeezout, bloemkool en hazelnoten en wordt afgewerkt met lichtjes gerookt vanille-ijs. Gastvrouw & sommelier Eva Van de Peer brengt met haar enthousiasme de juiste sfeer om ongedwongen te genieten. Nathan verdient dit jaar een hogere score voor al dit tafelplezier.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Eva Van de Peer Gastvrouw, Eigenaar, Head Sommelier
Nathan Van Echelpoel Chef, Eigenaar

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Soma

14,520

InVINcible

14,520

Bar Bulot

1420