Back to search results

Món
1220

Tussen alle pakhuizen uit de 19de eeuw én ook nieuw opgetrokken gebouwen vond Món onderdak in een 17de-eeuws pand. Een genre huisvesting die zelfs in de oude Antwerpse havenbuurt bekend als ’t Eilandje eerder zeldzaam zijn. In die aparte sfeer is het goed toeven. Limousin rund van eigen opbrengst is verwerkt in kroketten, wordt gepresenteerd als carpaccio of gegaard als steak, ossenhaas of entrecote in een houtskooloven.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-22:00
Zondag 12:00-22:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bistrot Benoit

1220

Schnitzel

1220

Barbarella

1220