Michel
1320

Niet ver van Namen heten Thierry en Jeaninne Dellisse je hartelijk welkom in hun restaurant waar een seizoenskeuken gekoppeld wordt aan streekproducten. Tijdens ons bezoek viel de fijne smaak op van de open ravioli met stukjes zeeduivel en gesauteerde groenten in bouillon met Cotchiasaffraan. De duivenborst op reepjes rundvlees, met jus van het karkas van de duif met laurier, was een creatie waar alle smaken opmerkelijk goed beheerst werden. Een authentieke kookstijl, precies zoals we het graag hebben!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:45 — Gesloten
Donderdag 12:00-13:45 — 18:45-20:45
Vrijdag 12:00-13:45 — 18:45-20:45
Zaterdag 12:00-13:45 — 18:45-20:45
Zondag 12:00-13:45 — Gesloten

Team

Thierry Dellisse Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Les Terrasses de l'Écluse

1320

L'Entretien

13,520

Epices et Nous

13,520