Back to search results

Melchior
1520

Met de komst van Gilles Melchior in Tienen kreeg Vlaams-Brabant er een beloftevolle chef bij die inmiddels aan stad en regio een sterker culinair profiel heeft gegeven. Zijn secuur en frivool gepresenteerde gerechten versterken nog het smaakvol en verfijnd karakter van zijn bereidingen waarin hij de eigenheid van nobele producten maximaal benadrukt. Voorbeelden genoeg met onder meer een evenwichtige compositie rond subtiel gegaarde kalfszwezerik met garnituur van cevennes ui, schorseneer en dooierzwam die elkaar uitstekend aanvullen. Gelijkaardig creëert hij een fijne smaaksymbiose rond langoustine met prei, snijboontjes, aardappel en Pedro Ximenez in een goed gekozen ondersteunende rol. Voor wie houdt van een traditionele compositie rond rundvlees, kropsla, vleesjus en frietjes serveert hij zowel rubia gallega als holstein naast wagyu.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Gilles Melchior Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Aux Petits Oignons

1520

De Stadt van Luijck

15,520

De Fakkels

1520