Back to search results

Melchior
14,520

Verleden jaar proefden we reeds dat het restaurant van chef Gilles Melchior een gunstige wind in de zeilen heeft. Zijn keuken won nog aan verfijning en dynamiek wat hem een verhoogde quotering oplevert. In het smaakvol gerenoveerd herenhuis in hartje Tienen genoten we van zachtjes gemarineerde zeebaars met shiso, daikon, kumquat en yuzu. Leuk hoe hij daarna tempura van lamsoor op aardappelpuree combineert met gegrilde griet en bisque van strandkrabben opgepept met kaffir limoen. Een echte smaakbom is op de barbecue gegaarde kalfszwezerik met artisjok en saus op basis van cantharellen. Krachtige kippenjus vergezelt aubergine en bimi bij secuur gegaarde hoevekip waarmee deze chef zijn zin voor smaakdynamiek opnieuw etaleert. We kijken beloftevol en met spanning uit naar hoe zijn signatuur verder zal evolueren.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Gilles Melchior Chef, Eigenaar

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

L'Air des Sens

1420

Blanc by Aytems

1420

Bistro Zutt

1420