Maxens
1320

In het charmante dorpje Saint-Symphorien is deze voormalige boerderij met zijn eigentijds kader de vaste stek van de getalenteerde Stéphane Grulois. Smakelijk waren de ravioli met rivierkreeftjes en aangename citrusbisque met boter. De tapilla van Iberisch varken gelakt met sojasaus smolt in de mond en kwam met aardappelrösti en zoete cevennes ui, om vervolgens af te ronden met een heerlijke crème brûlée van epoisses met perengelei.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Pane & Olio

1320

Masu

13,520

L'Envers

1320