Más Brasa
13,520

In een kleurrijk, warm en zacht industrieel interieur komt men bij een eerste bezoek ogen te kort. Vooral de koeltoog gevuld met fijne producten en het spit waaraan ananas zacht gekaramelliseerd wordt, trekken de aandacht. De menukaart van chef Frederik Boussy vindt zoals de naam van het restaurant duidelijk maakt onder meer ideeën in de Spaanse en Zuid-Amerikaanse grillkeuken. Hij koestert een voorkeur voor het rundvlees van het Baskisch kwaliteitslabel Txogitxu en voor Aradoa kippen uit Frans Baskenland. Deze laatste zijn enkel verkrijgbaar indien ze vooraf besteld worden. Een kleine inspanning die zeker de moeite loont.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Dinsdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zondag Gesloten

Team

Frederik Boussy Chef

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2016

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Blanco

1320

Ugly Duckling

1320

Alexandra

1320