Màloma
1320

In dit kleine buurtrestaurant werken chefs Victor en Georges vanuit een open keuken, waar we ook ontvangen worden. Beide chefs engageren zich om enkel met duurzame, ethisch verantwoorde en milieuvriendelijke producten te werken. Rode draad zijn ingrediënten die een malolactaatgisting ondergingen, vandaar ook de naam van het restaurant. Als start pikken we er de verse Normandische coquilles uit met groene dashi en komkommer. Daarna gaan we voor de biologische hoevekip Coq des Prés met kool, zwarte knoflook, Sardische fregola, wortelmousse en gember. Weetje: de cocktails worden gemaakt in samenwerking met bar Ethylo van recht tegenover de deur. Een verdiende eerste koksmuts.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00-21:00
Woensdag 19:00-21:00
Donderdag 19:00-21:00
Vrijdag 19:00-21:00
Zaterdag 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Chabrol

1320

Origine

1320

Gus

1320