Màloma Comptoir Culinaire
1420

Aan passie en creativiteit geen gebrek in deze kleine zaak in de buurt van het Josaphatpark waar Georges Athanassopoulos en zijn team een keuken brengen die niemand onverschillig laat. Terwijl de sfeer aan die van een bistro doet denken, zijn de gerechten meer gastronomisch met een evenwichtige mix van lacto-gefermenteerde ingrediënten die vaak heel intens zijn van smaak. Er wordt gewerkt in een open keuken en alles is zelfgemaakt, steeds op basis van producten van lokale leveranciers. De hele maaltijd lang zijn we superenthousiast, dankzij de tartaar van fine de claire-oesters met granité van gefermenteerde radijzen en schuim van mezcal maar ook door de pluma van Duroc d’Olives-varken van La Ferme Simon met aubergines en miso. Met het dessert wordt de creativiteit van deze chef opnieuw bevestigd, een combinatie van kersen met ijs van moerasspirea en lobbige sabayon met nocino. De tweede koksmuts is binnen, met als bonus de award van Jonge Chef van het Jaar 2024 voor Brussel.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 19:00-21:00
Thursday 19:00-21:00
Friday 19:00-21:00
Saturday 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Georges Athanassopoulos Chef
Victor Deramay Maître

Awards

  • Young Chef of the Year 2024

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Monde est Petit

1420

Racines

1420

La Belle Maraîchère

1420