Back to search results

Maison - Lieu de Partage
13,520

Te midden van de natuur nodigt dit pand in witte natuursteen uit om kennis te maken met het plantaardige en duurzame universum van chef Sebath Capela. Uitwisseling en producten van de korte keten staan daarin centraal. Rondom de open keuken worden we getrakteerd op een live spektakel door een verrassingsmenu met gewaagde smaken en nauwkeurig uitgevoerde technieken. De gerechten, met de focus op groenten zoals prei en wortel, verrassen door hun diepe smaak. Voor de liefhebbers maakt de chef een stukje sappig vlees klaar van Boucherie de la Ferme Simon. De beknopte maar goed gekozen wijnselectie past er perfect bij, een zaak die we uitroepen als Ontdekking van het Jaar 2025 voor Wallonië.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:30-22:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:30-22:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:30-22:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:30-22:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:30-22:00
Zondag Gesloten

Team

Capela Sebath Chef
Florence Staelens Gastvrouw

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2025

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Villa du Hautsart

1320

Le Sixième

1320

Le Damison

1320