Back to search results

Lusitania
13,520

Sinds een paar jaar is restaurant Lusitania en in het bijzonder chef Grégoire Deloddere het culinair aanbod op de Oostendse Visserskaai komen versterken. Dagverse noordzeegarnalen afkomstig van 0.62 en verwerkt in salades of kroketten spelen daarbij een voorname rol. Net als langoustines die hij op de grill bereidt en serveert met boter, rode chili en tomaat. Zowel kreeft als ganzenlever serveert hij in drie bereidingen waarmee hij naast de veelzijdigheid van die producten even smakelijk zijn kunnen toont.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zondag 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Team

Gregoire De Loddere Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Kiss The Chef

1320

Mange Tout

1320

Brasserie David

1320