L'Olivier des Sens
12,520

Onder leiding van chef Manuel Béjar, afkomstig uit Narbonne, ademt de keuken het Franse zuiden. Aroma’s van tijm, rozemarijn en wilde tijm ruiken en proeven we in goed bereide en creatieve gerechten, zowel in de zaal als op het terras. De ravioli van Ibéricovarken en het stukje Baskisch gevogelte vallen op door hun precisie, terwijl de gegrilde kalfstournedos met Provençaalse kruidenkorst en aardappelpuree met karnemelk een knap staaltje van puur vakmanschap is. Een zonnige, eerlijke en aantrekkelijke keuken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cuisine & Nous

1220

La Table Toquée

1420

Héliport Brasserie

1420