L'Olivier des Sens
12,520

Bij Manuel Béjar schijnt de zon het hele jaar door. Wat is er meer vanzelfsprekend voor deze chef die oorspronkelijk uit het Zuid-Franse Narbonne komt om in zijn open keuken gerechten klaar te maken die teruggaan naar zijn roots. We genieten van creaties zoals kroket van chorizo, duo van gebakken zeeduivel en rode mul, ravioli van burrata met citrus en bouchot mosselen met uitstekende mousselinesaus. Een romig dessert van abrikoos en oranjebloesem sluit deze zonnige maaltijd af, alles samen goed voor een hogere score.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-22:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cuisine & Nous

1220

Bonheur Simple

1220

Robertissimo

1220