Locàle by Kok au Vin
1320

Chefs Jürgen Aerts en Hendrik Dequeker maken de naam van deze trendy eatery waar, door in te zetten op lokale, seizoensgebonden bio-producten en eigen bereide producten. Ze voegen de daad bij het woord door Zeeuwse mosselen te bereiden met Brugs tarwebier, aubergines van biologische oorsprong oosters te lakken en verder culinair creatief op te waarderen met feta en cashewnoten. ‘Duke of Berkshire’ bereiden ze als het nobel varkensvlees en bij de kroon serveren ze ongewone combinatie van bloemkool en puntpaprika met een sherrytoets.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-20:30
Donderdag 12:00-20:30
Vrijdag 12:00-20:30
Zaterdag 12:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Hendrik Dequeker Chef
Jürgen Aerts Maître

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Réliva

1320

Assiette Blanche

13,520

Laissez-Faire

13,520