L'Incontournable
13,520

In deze stad die bekend staat om zijn trappistenbier en humorfestival, is dit een zaak die zijn naam niet heeft gestolen. De aperitiefhapjes krijgen veel aandacht, wat een goed teken is voor de rest van het menu. De kabeljauw wordt geroosterd en komt daarnaast in een smakelijke kroket met een paar witloofstronkjes van La Ferme des Rabanisse, geflankeerd door een superfrisse saus met peterselie. Vervolgens stelt chef Stéphane Côte gevuld gevogelte van de Landes voor met wilde garnalen, spinazie en een romige bisque. We sluiten af met een originele maar vooral heerlijke versie van een Snickers die de doorslag geeft voor deze hogere score.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zondag 12:00-13:30 — 18:30-20:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L’Ôthentique

1320

Lesse Capade

1320

Le Barathym

1320