Al bijna vijftien jaar ontvangen Raphaël Adam en zijn echtgenote hun gasten in deze oude leerlooierij die modern en minimalistisch is ingericht. Het terras met zicht op de tuin is een oase van rust met een vijver waarin karpers zwemmen. Maar het is nog altijd de keuken die het belangrijkst is. De klassiek gevormde chef besteedt veel aandacht aan de moderne presentatie van de gerechten met een persoonlijke en originele toets. Gasten kunnen kiezen uit een formule van vier of zes gangen, beide met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Tijdens ons bezoek hebben we genoten van de perfect gegaarde kabeljauw, geserveerd met mosselen marinières met rau-ram (Vietnamese koriander), venkel en een saus van gerookte boter. Voor het hoofdgerecht kozen we voor een sappige gegrilde lamszadel van de Limousin met merguez, samosa van couscous met chimichurri en een vleessaus die de klassieke scholing van de chef verraadt. Op de wijnkaart vinden we een heel diverse keuze, vooral Franse wijnen. Een uitzonderlijke kelder met voor ieder wat wils en in verschillende prijsklassen.