L'Espièglerie
1320

Chef Hubert ontvangt ons in het gastvrije kader van een oude looierij. Alle gerechten zijn geïnspireerd op de lokale terroir en passen perfect bij één van de crus die terug te vinden zijn op de uitgebreide wijnkaart. Een originele panna cotta van foie gras wordt geserveerd met gedroogd fruit, eendenborst en butternut in een evenwichtig geheel. De lamskroon en de bout worden kunstig overgoten met een vleesjus met olijven en geserveerd met aubergine en hummus.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:30-21:00
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Team

Hubert Quairiat Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Le Royal

1320

La Table de Demain

13,520

Le Temps des Cerises

1320