Les Terrasses de l'Écluse
1320

Zowel in de lounge als op het prachtige terras met zicht op de rotsen van de Grands Malades is het aangenaam tafelen. In dit restaurant, waar het hele jaar door een vakantiegevoel heerst, zijn zowel de cocktails als de bistronomische keuken van chef Olivier Bellaches een aanrader. Zijn garnaalkroketten zijn bijzonder lekker. Wij waardeerden de knipoog naar de stad Luik met de 'cassolette de boulets', geserveerd met een stukje Hervekaas en de typisch Luikse 'peket'. Deze eigentijdse brasserie heeft een aantrekkelijke en democratisch geprijsde wijnkaart.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zondag 12:00-14:30 — 18:00-22:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Brasserie du Quai

1320

L'Espièglerie

1320

Epices et Nous

13,520