Back to search results

Les Gribaumonts
1520

Dit adres is vooral het resultaat van een uitzonderlijke samenwerking tussen Lady Chef Lisa Calcus en haar echtgenoot ervaren sommelier Nicolas campus. Samen hebben ze iets gecreëerd waar culinaire uitmuntendheid samengaat met een gedeelde passie voor authenticiteit. Lisa creëert gerechten die de rijkdom van lokale producten weerspiegelt en die ze tegelijkertijd verrijkt met eigentijdse smaken. Carpaccio van coquilles met citrus-passievinaigrette of zeebaars vergezeld van krokant gekonfijt varkensvlees met schuim van beurre noisette getuigen van vakkennis en respect voor seizoensproducten. Terwijl Lisa uitblinkt in de keuken, verbetert Nicolas met zeldzame precisie elk gerecht dankzij treffende spijs en drank pairings. Zijn gedachtegoed is gebaseerd op de selectie van kenmerkende wijnen, flessen die hun terroir respecteren en bij elke degustatie een verhaal vertellen. Hun wijnkelder, rijk aan duizenden flessen, staat vol met unieke vondsten die elke maaltijd omtovert in een verrijkende ervaring. Vaak met weinig bekende en verrassende referenties die Nicolas Campus altijd in perfecte harmonie met Lisa’s creaties selecteert. Die expertise en toewijding voor zijn vak leveren Nicolas Campus de titel van Sommelier van het Jaar 2025 op.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Lisa Calcus Chef, Eigenaar
Nicolas Campus Sommelier, Eigenaar

Awards

  • Sommelier van het Jaar 2025
  • Jonge Chef van het Jaar 2009
  • Wijnkaart van het Jaar 2007

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Table du Boucher

1520

Les Gourmands

1520

Le Bouchon et l'Assiette

1520