Les Gourmands
1520

Vlak bij de grens met Frankrijk koppelt dit restaurant moderniteit aan traditie in een warme en elegante setting. Van meet af aan zorgt eigenaar-sommelier Carlo Zecchin voor een gezellige atmosfeer. In de keuken tilt het duo Didier Bernard en Lydia Glacé buitengewone producten naar een nog hoger niveau. Hun kookstijl is klassiek en bevlogen. Carpaccio van coquilles, op smaak gebracht met hazelnoot en truffel, trekt aan door zijn finesse en gewaagde esthetiek. Poularde ‘en demi-deuil’ en bijbehorende pot-au-feu, als eerbetoon aan de grote Franse keukens van weleer, is perfect bereid en smaakt puur en oprecht. Luchtige champagnesabayon met huisgemaakt en intens smakend vanille-ijs rondt het af. Een tijdloos adres waar passie, precisie en gastvrijheid voor een onvergetelijke culinaire ervaring zorgen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch

Team

Carlo Zecchin Head Sommelier
Didier Bernard Chef

Awards

  • Wijnkaart van het Jaar 2009

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Marelle

1320

L' Impératif d'Eole

1420

Rizom

14,520