Back to search results

Les coudes sur la table
1320

Niet ver van Luik staat deze zaak bekend om zijn comfortfood en kwaliteitsvolle streekproducten van hier en elders. We starten het feest met twee klassiekers uit de bistronomie: groene linzen uit Le Puy, saucisse de Morteau AOP en mosterdroom, gevolgd door toast met Brusselse champignons die gekweekt worden in de kelders van het slachthuis van Kuregem met savooikool en een streepje Cantabrische ansjovis. Daarna kiezen we voor de dagschotel: een bereiding van kokkels en orecchiette met een verrassende salade van witloof met in soja gemarineerde druiven.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-22:30
Woensdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Cabochon

1320

La Table Toquée

13,520

La Cantinetta

13,520