Le Vugo
1420

Chef Jérôme Axters gaat constant op zoek naar de perfecte producten voor zijn goed uitgebalanceerde gerechten. De efficiënte bediening presenteert om te beginnen rode mul met courgettebloemen, cantharellen, gekonfijte citroen en ricotta, een gedurfde maar geslaagde combinatie. Het Holsteinrund is van een uitstekende kwaliteit en wordt geserveerd met aubergine, zwarte look, ansjovis en tuinbonen die opgewerkt zijn met gekaramelliseerde ui. Opnieuw een gedurfde combinatie.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Vol-Ver

1420

Culinair

1420

Het Vliegend Tapijt

1420