Le P'tit Gaby
1320

In de prachtige moderne ruimte naast hun huis ontvangen Olivier Leruth en zijn vrouw Sonia met veel plezier hun gasten. In de keuken staan lokale producten zoals de ‘Makêye’ van de Bayard boerderij in de spotlight. In de zaal voelt u de hartelijkheid en de glimlach van het team. De chef serveert een creatieve en betaalbare keuken. De perfect gegaarde duif werd gelakt met pinda en opgefrist met scheuten van zuring en een saus van Bigarreau kersen. En het orgelpunt: als dessert de originele ‘bain de pêches’, gekaramelliseerd en geserveerd als sorbet.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

La Table de Jean-Jacques

1320

La Belva

1320

Le Damison

1320