Le Pristine Antwerp
1620

Het culinair concept van Sergio Herman waarbij hij aan een eigen keuken een Italiaanse en Zeeuwse identiteit geeft, is in goede handen van chef Chris Blom. Hij tovert zowel met herkenbare nobele producten als eenvoudige meer alledaagse ingrediënten fijn doorweefde smaakcombinaties op het bord. Voorbeeld van eerstgenoemde aanpak is een rauwe coquille met radijs, hazelnoot en Imperial Heritage kaviaar afgewerkt met vinaigrette van zure room en gambero rosso. Een ogenschijnlijke simpele salade met geitenkaas, butternutpompoen, radicchio, bloedsinaasappel, ook verwerkt in vinaigrette, toont hoe hij virtuoos en evenwichtig fraîcheur, intensiteit en lengte combineert. En dit allemaal inclusief bittere en zoet-zure toetsen vormgegeven in diverse texturen. In een compositie van gnocchi met Zeeuwse mosselen, ‘nduja en barilotto proeven we de essentiële kenmerken van deze hybride keuken. Verfijning markeert eveneens het nagerecht opgebouwd rond een subtiele briochebodem met ijsmousse in semifreddo stijl opgefrist met munt en chartreuse.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Sunday Closed

Team

Chris Blom Chef
Sergio Herman Chef, Owner

Awards

  • The highest New of the Year 2021

Our partners

Also recommended Restaurants

Fine Fleur

1620

Dim Dining

1620

Kommilfoo

1620