Le Pristine
1620

Le Pristine is een verfijnd belevingsrestaurant, een plaats met meerdere eyecatchers. Met zijn intrigerend design waaronder een oversized Rinus Van de Velde, discoballen en met een cross-over keuken waarin Sergio Herman het culinaire erfgoed van Zeeland met Italië versmelt. Deze chef toont eens te meer waarin hij een meester is. Hij charmeert, durft, emotioneert en zet nieuwe ijkpunten. Pizzette met koningskrab of met zeekat, gegrilde venkel, jalapeño en barilotto smaken gracieus. Focaccia is op deze locatie op zich een verleidelijk gerechtje. Gambero rosso komt rauw op het bord en krijgt met zure room, kaffir limoen en Imperial Heritage kaviaar extra diepgang. In een compositie van orecchiette met kokkels, mosselen, langoustine en nduja in de saus legt de chef precieus het DNA van zijn Nieuwe Italiaanse keuken bloot. De manier waarop tiramisu met tonkaboon een heel eigen swing krijgt, is dan weer een voorbeeld van hoe Sergio Herman een klassieker respectvol naar een hoger niveau brengt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zondag Gesloten

Team

Sergio Herman Chef

Awards

  • Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2021

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Kommilfoo

1620

Dôme

16,520

De Schone van Boskoop

1620