Back to search results

Le Petit bon bon

In het elegante decor van het Corinthia Grand Hotel Astoria hertekent Christophe Hardiquest de Belgische brasseriekeuken door traditionele smaken te combineren met gedurfde accenten. Het gepaneerd ei à la meurette en de paling met ‘petits-gris’ in het groen zullen liefhebbers van authentieke gastronomie zeker bekoren. Elk gerecht op de kaart is een verfijnde en creatieve herinterpretatie van een klassieker, en de kabeljauw à l’Ostendaise en de steak met Gorilla-peper zijn nu al iconisch. In een warme en bruisende setting, waar een open keuken en onberispelijke service de ervaring versterken, bewijst Hardiquest dat luxe en gezelligheid perfect samengaan. Een must-visit voor fijnproevers.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Team

Christophe Hardiquest Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Palais Royal by David Martin

Eliane

Chaga