Davy Devlieghere en gastvrouw Marie-Julie Haeck excelleren op hoog niveau en hun vakmanschap blijft dan ook niet onopgemerkt. De chef brengt een ode aan de klassieke keuken waarin hij het product centraal plaatst. Zijn borden stralen steeds eenvoud uit maar triomferen in smaak. Als hapje brengt hij rauw gemarineerde makreel, geserveerd met lavas, red meat radijs en mousse van kropsla. Tartaar van coquilles brengt hij uiterst puur en verfijnd met vinaigrette van miso en olijfolie. Deze stijl zet de chef verder met Europese kreeft, cannelloni van gerookte ratte aardappeltjes, zeesla en opgeschuimde jus van vin jaune. Langoustine krijgt extra schwung door een uitgediepte nantuasaus. Perfect gegaarde geelpootkip wint aan kracht door een sausje op basis van zwarte look en truffel. Tot slot een frisse bereiding van mandarijn en sorbet van passievrucht, opgepimpt door gemarineerde venkel en Thaise basilicum.
Eerste helft 2025 verhuist restaurant Julien naar een nieuwe locatie te Prinsenstraat 9 te Aalter (Lotenhulle)!