Le Green de l'Eau Vive
1320

Sporten in de buitenlucht en uit eten in het kasteel of op het aangenaam terras van de Golf de Rougemont gaan hier hand in hand. Leden en niet-leden genieten van het comfort van deze zaak en de keuken die gesuperviseerd wordt door Pierre Résimont. Chef is Richard Varenne die ons eerst liet proeven van een salade van krulsla met spekreepjes, zachtgekookt ei en afgewerkt met een gerookte espuma, waarna hij volgens de regels van de kunst fijne kalfszwezerik klaarmaakte met een schuimige bearnaise.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 19:00-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'O à la bouche

13,520

Chez Chen

1320

Le 54

13,520