De unieke, exclusieve sfeer van dit restaurant, met zijn veelbezocht terras en gezellige zithoeken, is een uitnodiging om de originele creaties van chef Wout Bru te ontdekken. De chef is teruggekeerd naar de keuken waar hij van houdt. Van bij het begin zet hij de toon met een reis langs een waaier aan smaken. Zo is er het krokante gevogelte met foie gras, Parmezaanse kaas en zomertruffel, en de hamachi van witte tonijn Japanse stijl, die ons een stap dichter bij umami brengt. Chef Bru gebruikt de kostbare producten op zijn menu met veel verfijning. Een prachtige langoustine wordt gecombineerd met asperges, een stukje ventrêche en een emulsie van wilde knoflook. King krab wordt geserveerd met spinazie, oesters en een quenelle van oscietra kaviaar, terwijl de kalfsfilet op het bord komt met gerookte wortel, gekonfijte ui en een jus van vadouvan. Dit pure geluk wordt in het glas perfect aangevuld door Gianluca Di Taranto, een van de beste sommeliers van het land.