Le Grand Ryeu
12,520

Dit familierestaurant waar generatie na generatie de plak zwaait behoeft geen introductie meer. Alain Boschman geeft de fakkel stilaan door aan zijn zoon Arnaud. De menukaart is aantrekkelijk voor een breed publiek. Wij hebben geproefd van de wrap met rundsvlees en krokante groenten en de rouget met een vinaigrette van gedroogde tomaten. De mini-brochettes van lam met een saus op basis van feta en daarbij fregola sarda deden ons meteen denken aan onze vakanties aan de Middellandse Zee. Keer op keer genieten we hier van een gemoedelijke maaltijd.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten — 19:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:30-21:00
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cul de Poule

12,520

La Ferme de Bonne Maman

1220

Le Bel enCas

1220