Back to search results

Le Cor de Chasse
16,520

In het centrum van het pittoreske dorp Wéris brengt Mario Elias een heel persoonlijke kookstijl. Lokale producten worden gekoppeld aan invloeden van overal, wat zijn creatieve en veeleisende persoonlijkheid weerspiegelt. Hij houdt van experimenteren en creëert vaak verschillende variaties rond één product. Wanneer hij zich concentreert op de essentie komen zijn zin voor evenwicht en precieze bereidingen tot uiting, waardoor hij opvalt in het Waalse culinaire landschap. Een van zijn topgerechten is tartaar van tonijn met radijs en Cailloux de Morville kaas: opvallend fris, ook al domineert de leche de tigre. Tataki van tonijn met knolselderij, kombucha, kappertjes en gerookte paling imponeert door zijn technische aspect, terwijl de forel uit Ondenval opvalt door zijn zachte garing, verfrissende groene groenten en saus met vin jaune die daar als elegante rode draad doorheen loopt. De met honing uit Wéris gerijpte duif, die op verschillende manieren is bereid, overtuigt door zijn aromatische kracht en diep smakende jus. Dit charmant familiebedrijf valt eveneens op door de warme ontvangst door Aurore en uitstekende wijnadviezen door Jonah, de zoon, die rake wijncombinaties voorstelt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

Aurore Elias Eigenaar, Gastvrouw
Jonah Elias Sommelier
Mario Elias Chef, Eigenaar

Awards

  • Terras van het Jaar 2022

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Gaspard

1420

Le Clos des Récollets

1420

Le Grand Verre

1620