Laissez-Faire
13,520

Chef David Demeyere kiest voor een klassieke Franse keuken die hij graag naar z’n hand zet met soms eigenzinnige productkeuzes. Zo komt gebakken coquille met crème van avocado en krokante boerenkool. Zwezerik met bijpassende winterse aardpeer en rode portsaus zorgt dan weer voor tegengewicht. Origineel is roomijs van zoete aardappel bij klassieke textuur van gemarineerde banaan en toetsen van chocolade. In een huiselijke sfeer toont gastvrouw Vanessa Fraikin dat ze haar taken met hart en ziel plezierig invult.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — Gesloten
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:30-21:00
Zondag Gesloten

Team

David Demeyere Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Locàle

1320

Cantine Copine

13,520

Réliva

1320