Back to search results

La Truffe Noire
1420

In een elegant herenhuis in Ter Kameren staat de zwarte diamant centraal. Gil Van Haut creëert in een gesofisticeerd interieur met azuurblauwe accenten een ervaring rond de truffel, subliem uitgewerkt door chef Olivier Broucke. Het dambord van coquilles en rauwe truffel wordt besprenkeld met warme olijfolie en is perfect in balans. De filet pur Rossini met een mousseline van selder en truffel met Périgourdinesaus is pure culinaire luxe. Het adres voor elke truffelliefhebber.

Openingstijden

Maandag Diner
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Gil Van Haut Manager
Giorgio Gaffi Eigenaar
Olivier Broucke Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Nonbe Daigaku

1520

Lily's

12,520

Osteria Romana

12,520