Back to search results

La Traverse
1320

In La Traverse brengt chef Mathijs Van den Berghe onder meer een geslaagd aanbod aan klassieke voor- en hoofdgerechten uit de Vlaamse keuken. Zijn werk verdient een eerste koksmuts. Garnaalkroketten zijn zoals het hoort, van eigen hand, knapperig en smeuïg binnenin, met gefrituurde peterselie en citroen. Gerijpt vlees geeft hij een subtiel houtskoolaroma van de Josper mee met gesmoorde kerstomaat, handgesneden, zeer smaakrijke frietjes en verse mayonaise. In deze hedendaagse brasserie wordt zowel in de keuken als de bediening met overgave gewerkt en heeft iedereen oog voor smaak en details. Perfecte afsluiter is roomijs van bourbonvanille met warme chocoladesaus.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Mathijs Van den Berghe Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Culix

1320

Amaranth

13,520

De Pastorie

13,520