Back to search results

La Table du Boucher
1520

Wanneer we het over dit restaurant van Luc Broutard hebben, moeten we meteen aan diverse zaken denken die onmiskenbaar typerend zijn. Een referentie, een instituut voor carnivoren, uitzonderlijke producten en vleessoorten, perfecte bereidingen... De lijst kan nog langer en zeker wanneer we het over de rijke persoonlijkheid van Luc Broutard hebben. De jaren zijn ontelbaar dat deze man op zoek gaat naar de beste producten. Ook was hij een van de allereersten die gerijpt vlees voorstelde, wat een zekere rivaliteit in de hand werkte. Toegegeven, momenteel is hij lang niet de enige meer, maar of het nu gaat om chefs, vrienden of trouwe klanten, niemand kan om deze eerlijke en oprechte keuken heen. Quenelles van snoekbaars met nantuasaus, kroketten van gevogelte en kalfszwezerik of huisgemaakte boerenpaté zijn slechts enkele voorbeelden. Wat kunnen we zeggen nadat we poularde van bij Daudert gegeten hebben, waarvan het wit geserveerd wordt met verse morieljes en een genereuze saus van vin jaune? Of eenvoudig gegrilde filet pur van montbéliarderund met frietjes en een knapperige salade? Heel eenvoudig: ‘Merci Luc!’

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Zaterdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Zondag 12:00-14:30 — 19:00-22:30

Team

Luc Broutard Chef, Eigenaar

Awards

  • Ambachtsman van het Jaar 2019
  • Brasserie van het Jaar 2011

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Les Gribaumonts

1520

Les Gourmands

1520

Le Bouchon et l'Assiette

1520