La Table de Manon
1420

Een verdiend punt extra voor Manon die rustig maar regelmatig haar eigen ding doet. Evenwichtige en smaakvolle creaties brengt ze in gerechten die regelmatig refereren naar haar roots in de Elzas. De sappige medaillon van kreeft met buikspek zorgt voor een moment van culinair geluk. Nog top is de met de lijn gevangen tarbot, klaargemaakt in de oven met saus van Noilly Prat, asperges en weidekringzwammen, zonder overbodige tierlantijnen. David, efficiënt en ontspannen zoals altijd, leidt ons graag naar de Elzas wanneer het over wijn gaat.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Team

Manon SCHENCK Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

La Bru'sserie

1420

Le Clos des Récollets

1420

La Gloriette

1420