La Table de Demain
13,520

Door de keuken van La Table de Demain door te geven aan Kenzo Li heeft Guillaume Gersdorff alvast goed nagedacht over de toekomst ervan, want deze jonge chef bruist van het talent. Deze eigentijdse zaak is trouwens een uitstekende plek om dat talent tot uiting te brengen en ons te overtuigen. Als creatieve start een stuk gegrilde watermeloen met crème van feta, zwarte olijven en marjolein. Daarop aansluitend kabeljauw met paarse shiso en bieslookolie versus gelakte eendenborst met rode biet in verschillende texturen. Een half punt extra en een chef om te volgen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-01:00
Woensdag 10:00-01:00
Donderdag 10:00-01:00
Vrijdag 10:00-01:00
Zaterdag 10:00-01:00
Zondag Gesloten

Team

Gersdorff Guillaume Eigenaar

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Le Temps des Cerises

1320

Le Royal

1320

L'Espièglerie

1320