La Malterie
1220

Deze voormalige brouwerij en mouterij heeft niets aan zijn karakter ingeboet. De uiterst klassieke brasseriekeuken van François Nicolas respecteert de seizoenen en geeft de voorkeur aan streekproducten uit de regio Chimay, zoals wild in het jachtseizoen. Eerder in het jaar genoten we van regionale asperges op Vlaamse wijze en gestoofde kalfszwezeriken in rode Chimay. Een uitstekende en perfect gekaramelliseerde Normandische pannenkoek sloot onze maaltijd af.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:45-21:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:45-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:45-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:45-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:45-21:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Bel enCas

1220

Tanka

1220

La Table du Vigneron

1220