Voortaan is het chef Laury Zioui die onze zintuigen wakker schudt in deze comfortabele villa aan de rand van het voormalige slagveld. Zijn Marokkaanse roots kleuren deze bijzonder creatieve keuken, waarbij hij ook aandacht heeft voor klassiekers uit de Franse gastronomie die hij uitvergroot door eigentijdse accenten aan te brengen die zijn persoonlijkheid weerspiegelen. Van de signatuurgerechten herinneren we ons de tajine van kreeft met gekaramelliseerde kalfszwezerik, gember en ras el hanout, een creatie die u moet geproefd hebben. Met gerechten van de kaart stelt de chef het menu samen, waaronder gravlax van gamberoni en Guillardeau-oester met tomaat, meloen, citroen en kaviaar, net voor een trompe-l’oeil van ganzenlever en appel, gevolgd door een prachtige combinatie van Corrèzekalf en gerookte paling met girolles, shimeji, witte perzik, amandel en kruidnagel. De wijnkaart ligt helemaal in het verlengde van deze persoonlijke kookstijl. Een adres om te ontdekken of herontdekken, want de harmonie van smaken en de attente service laten niemand onverschillig.