Back to search results

La Dernière Pièce
1220

Dit charmant pand hartje Condroz met bakstenen gevel straalt rust en authenticiteit uit. Binnen is het licht en knus. De focus ligt op lokale producten die elegant en eenvoudig worden klaargemaakt. Varkenshaasje van ‘Ardense kwaliteit’ is mals, sappig en geparfumeerd met citroentijm, een creatie die kan concurreren met kabeljauwfilet, puree met gekonfijte citroen en compote van paprika. Elk bord, zorgvuldig en oprecht, weerspiegelt de liefde van dit koppel voor pure smaken en culinair plezier.

Openingstijden

Maandag Lunch & Diner
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch

Team

Johan Petry Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La P'tite Auberge

1320

Au Gré des Saisons

1320

Vorace

1320