La Dernière Pièce
1220

In het centrum van het vredige dorpje Evelette trekt deze zaak aan omwille van zijn gezellig en authentiek kader. Dit restaurant dat gerund wordt door een gedreven koppel stelt een bistronomische keuken voor op basis van lokale producten. Een tip is de varkensfilet van Ardens kwaliteitsvarken gevuld met Samson aux fleurs, een regionale koemelkkaas, met gremolata en bloemkool in tempura, gevolgd door een delicieus chocoladedessert. Een fijne smaakervaring in hartje Condroz!

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Johan Petry Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La P'tite Auberge

1220

BASTA!

12,520

La Table de Maxou

1220