Back to search results

La Cuisine d'un Gourmand
1420

Dit mooi etablissement aan de oever van de Maas nodigt uit om de seizoensmenu’s van John Maes te leren kennen. Lokale producten plaatst hij door geraffineerde bereidingen extra in de kijker, zoals zalmforel uit Ondenval geïnspireerd op de zalm met zurkel van de gebroeders Troisgros of kabeljauw gevuld met daslook uit eigen moestuin. Het sobere en moderne kader met prachtig uitzicht over de Maas draagt bij tot de culinaire belevenis, steeds creatief en verfijnd. Een niet te missen adres.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zaterdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zondag 12:00-13:00 — 19:00-20:00

Team

John Maes Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Beau Rivage by Curtis

1420

Comptoir de l'Eau Vive

14,520

Les Potes au Feu

1420