Back to search results

La Cuisine d'un Gourmand
1420

Dit modern restaurant aan de oever van de Maas nodigt uit door zijn sobere elegantie en terras met rustgevend uitzicht. De keuken is creatief zonder overdreven te zijn en plaatst lokale seizoensproducten in de kijker. Waterzooi van de zee met zeeduivel, kabeljauw, wilde garnalen en erwtjes in saus met Blanche de Namur valt op door zijn evenwicht en frisse smaken. Kalfsfilet met ingekookte jus met salie in combinatie met artisjokkenpuree met beurre noisette is een knap staaltje van precisie. Een eerlijk en tegelijk genereus adres.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

John Maes Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Coeur de Boeuf

1220

L'O à la bouche

13,520

Le Beau Rivage by Curtis

14,520