In april 2022 nam chef Kevin Lejeune zijn intrek in deze bijzonder setting, een knap staaltje van design in donkere en koperachtige tinten. De pagina van dit charmant restaurant van weleer werd defintief omgeslagen, ten voordele van het comfort van deze voormalige bar naast het prestigieuze Steigenberger Wiltcher’s hotel en waar de chef wordt bijgestaan door een zeer attent zaalteam. Tafels die ver genoeg uit elkaar staan, comfortabele stoelen en zitbanken, een cosy atmosfeer, een goed gevulde wijnkelder achter glas die te zien is vanuit het restaurant en een magnifieke kaaswagen zijn slechts enkele nieuwigheden. Sedert de opening stelt de chef naast het traditioneel menu tevens een volledig vegetarisch menu voor, wat volledig in de tijdgeest past. Ook vandaag staat hij garant voor continuïteit, raffinement en puurheid, met gerechten die hij tot het uiterste drijft en waar hij dikwijls gebruikmaakt van een onverwachte smaakmaker waardoor zijn creaties in pure smaakbommetjes veranderen. We herinneren ons de verfrissende citrustonen die een gepocheerde zonnevis met laurierolie en emulsie van rauwe oester en komkommer vergezelden, net zoals de stukjes Cantabrische ansjovis in de saus van het lamszadel die deze creatie naar een torenhoog niveau tilden. Toch hebben we het gevoel dat de chef een beetje op zijn hoede is, wat ons betreft mag hij best wat meer durf tonen.