La Bonne Vie
1320

Chef Geert Coninx en gastvrouw Nadia Moors verwijzen met de restaurantnaam uiteraard naar hun liefde voor de Franse en Belgische gastronomie. Die geeft hij onder meer vorm met zacht geplette aardappel afgewerkt met grijze garnalen, zure room, fijne jus en enkele Zeeuwse mosselen als voorgerecht. Of met perfect gebakken ganzenlever en gevarieerde bospaddenstoelen die voor een even aromatische als smaakvolle garnituur zorgen. Hoofdgerecht is rosé gebakken filet van hert met bont boeket aan groenten en krachtige jus als smaak verwevend element. Een en al verfijning die met een eerste opname in de gids al meteen een muts verdient.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Geert Coninx Chef, Eigenaar
Nadia Moors Gastvrouw, Eigenaar

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Leeuw

1320

Osteria Moretti

13,520

ArtChoc

1320