L' Apropos
1220

Het Europese zuiden heeft een streepje voor bij chef Daniel Fournier. Hij vertrekt van prima basisproducten en creëert daar gerechten rond die gesmaakt worden door een breed publiek. Sappige hoevekip komt met een jus waarin flink wat salie zit, ratatouille van mediterrane groenten en beetgare pasta met basilicumpesto. Houd beslist nog een plaatsje vrij voor zijn brésilienne, want die is niet te versmaden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Zondag 12:00-13:30 — 19:30-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Bouche à Oreille

1220

Table du Condroz

1220

Lo sfizio

1220