Komtuveu
1320

De jonge chef Jelle Hinderyckx doet zijn goesting en toont daarbij kunnen en overtuiging. Salade van zeer smakelijke tomaten combineert hij met avocado en bouillon van rode tonijn waarbij verse tuinkruiden voor een rinse toets zorgen. Een flink stuk koolvis geeft hij de perfecte gaartijd mee en komt op het bord met beetgare broccoli en gekonfijte aardappelen. Het geheel krijgt een fijne extra vegetale toets met schuim van vlierbloesem. Kersen met yoghurtijs en crumble als geslaagd slot.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:00 — Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten — 18:00-20:00
Zaterdag 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Zondag 12:00-13:00 — 18:00-20:00

Team

Jelle Hinderyckx Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Assiette Blanche

13,520

Réliva

1320

Locàle by Kok au Vin

1320