Kamo staat voor de betere Japanse keuken. Zie je graag hoe gracieus chef Kamo versnijdingen doet, dan is een plaats aan de toog een must. De opbouw van de menu’s staat vast, maar de invulling wordt maandelijks aangepast. Bij het assortiment starters proeven we onder meer een fijne warme Japanse flan met bottarga, schitterende tempura van octopus en flinterdunne reepjes kip met pruimensaus. Vervolgens sashimi, uiteraard gesneden volgens de regels van de kunst. En als extraatje van de chef: sashimi van zalmforel op een bolletje sorbet van pompelmoes. De zeebaars, met schubben, wordt perfect krokant gebakken en geserveerd met een sesamsausje en enkele groenten: top. Vervolgens is het de beurt aan dry aged Txogitxu van uitzonderlijke kwaliteit met een pasta van daikon op smaak gebracht met citrus. Sushi komt na het hoofdgerecht, zoals het hoort bij een Japanner. De vijf stuks worden à la minute gerold en voorzien van verschillende spartelverse stukjes vis. Japanse verfijning en precisie, puur vakmanschap. Nog prettig zijn de gastvrijheid en vriendelijke bediening.