Back to search results

Jacqueline
13,520

Wat de keuken van Jacqueline of beter van chef Evelien Swiers bijzonder maakt, is haar interesse en drive om voor verrassende combinaties te zorgen. In de voormalige beenhouwerij in centrum Boechout zoekt ze daarvoor geen extreme composities op. Ze zorgt wel voor bereidingen die voor een aangename smaakbeleving garant staan zoals een geslaagd bord met burrata, courgette en mosselen. Daarnaast heeft ze oog voor minder frequent gebruikte deelstukken van het kalf die juist door hun specifieke eigenheid plezieren zoals onglet van Blonde d’Aquitaine met aubergine en champignons als fijne garnituur.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 19:00-20:00
Vrijdag 19:00-20:00
Zaterdag 19:00-20:00
Zondag 19:00-20:00

Team

Evelien Swiers Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Cavalieri

1320

De Ganzenpoel

13,520

Fortuin

13,520