Back to search results

In De Balans
1320

Het gestileerde interieur met zijn hoge lambrisering en zwart-wit contrasten maken van dit restaurant een stijlvolle en aantrekkelijke plek om te tafelen. Chef Gennaro Miccio en souschef Gianluca Gambone werken in hun open keuken achter glas om de verbinding tussen de keuken en de zaal te versterken. Met een Frans-Italiaanse benadering serveren ze onder meer een hamachi carpaccio met leche de tigre, zeekraal, spirulina, gerookte mayonaise en mascarpone. Bij de hoofdgerechten zowel Italiaans geïnspireerde risotto met gambero rosso di Mazara en schijfjes traag gegaarde pompoen als een Franse klassieker met tarbot met bearnaise, pastinaak en aardappelgratin.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:00-22:00
Donderdag Gesloten — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Anton SORLENKO Maître, Sommelier
Gennaro Miccio Chef
Gianluca Gambone Sous-Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Roji

1320

Sir Anthony Van Dijck

1320

september.

1320