In De Balans
1320

Met een Italiaans keukenteam is het niet verwonderlijk dat de gerechten in restaurant In De Balans vaak mediterraan en Italiaans kleuren. Denk aan een fijne bereiding van noordzeekrab met brioche en Spaanse berghesp of aan een eigentijdse versie van minestrone met pane carasau en plankton. Vlakbij het Antwerpse stadhuis wemelt het van Italiaanse trattoria. Bij chef Gennaro Miccio zit men In De Balans in ieder geval goed voor een originele risotto met artisjok, venusschelpen en bottarga terwijl de brasato van kalfswang met pommes pont neuf ook niet te versmaden is.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:00-22:00
Donderdag Gesloten — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Gennaro Miccio Chef
Gianluca Gambone Sous-Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Roji

1320

Sir Anthony Van Dijck

1320

september.

1320