Hôtel du Moulin
1320

Dit eeuwenoude pittoreske gebouw omgeven met landelijke tuinen staat net niet in de Hoge Venen. Het hotelrestaurant serveert een klassieke Franse keuken met een moderne touch en verschillende lokale producten die met zorg zijn uitgekozen door chef Jean Goire. Huisgerookte Duroc ham met een truffelremoulade en een stuk roggebrood met een knapperige korst. De bio forel van Olivier Mathonet komt goed tot zijn recht in een ceviche. De kazen vindt de chef bij lokale boerderijen en serveert hij met producten uit de tuin.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-21:00

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Au Cheval Blanc

1320

Chez Gerty

1320

Bütgenbacher Hof

1320