Het Vliegend Tapijt
1420

In een familiaal kader laat chef Felix François zijn gasten kennis maken met lokale gerechten waaraan hij een creatieve insteek geeft. Van zelfgemaakte tête pressée op cracker als amuse tot een Kortrijkse knibbel met karameldip als lekkers bij de koffie, het lokale aspect is steeds aanwezig. Met een combinatie van noordzeekrab met enerzijds lokale tuinboon en wortel en anderzijds jus op basis van ras el hanout prikkelt hij aangenaam de smaakpapillen. IJs van laurier als dessert is op zijn minst gewaagd te noemen en wordt vergezeld van fijne stukjes rabarber gedopt in honing.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

felix françois Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Vol-Ver

1420

Culinair

1420

Va et Vient

1420